fredag, augusti 15, 2008

Miniitalia: Inbakad Caprese (Piadina)


Betyg: 2 av 12 italienare

Så var det dags för årets Malmöfestival och Lunch i malmö-gänget begav sig in i vimlet för att prova lite exotiska maträtter. Idag blev det en inbakad caprese hos Miniitalia som inte hade så stor koll på hur ett kök fungerar. Ingen salt eller peppar, inga knivar, ruccola istället för basilika i capresen + att en av raketforskarna lyckades lägga en plastförpackning på en av stekpannorna som såklart smälte ganska fort (det här är ett misstag och det vet vi kan hända vem som helst, men om man försöker få bort den smälta plasten med en plastkniv(!) så börjar man undra).
Iallafall... efter ett tag fick vi vår "caprese" och den smakade ju såklart ingenting. Synd, för de 3 grabbarna som stod i ståndet var jätteroliga och trevliga. All lycka till dem när de öppnar riktig restaurang här i Malmö snart.

Pris: 35 kronor (fem spänn extra för läsk)

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger