fredag, december 05, 2008

Gio di Penco: Färsk pasta med salami och karl-johan i gräddsås

Betyg: 12 av 12

Dagens lunch var nästan overkligt god. Varken original-Di Penco eller denna filial på Triangeln har lyckats så bra som de gjorde denna gång. Kräm de la kräm.

Pastan var perfekt kokt och såsen som hade en tydlig karl-johansmak var sensationell. Smakrik och gräddig. En rätt som jobbar bort tvättbrädan i ett nafs inför julbordsäsongen 2008. Mängden mat är inte för liten, inte när rätten är så mäktig som denna, även om man blir sugen på lite mer.

Med rätt ingredienser kan god mat vara så här enkel.

Pris: 75 kronor inklusive kaffe, sallad och bröd.

Gio di Penco
Mitt i Triangeln (Triangelen om man är skåning)

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger