tisdag, maj 12, 2009

Bullen - Två krögare: Dillbakad laxfilé med hovmästarsås, och gyllenhammarpotatis

Betyg: 11 av 12 folkhem

De kan sin sak på Bullen. Det här är husmanskost när den är som allra bäst. Vissa kan tycka att den är lite väl smör- och gräddstinn, men det är ju så den ska vara.

Det som gör att de inte når upp till en 12:a beror enbart på den väl enkla salladen och avsaknaden av ett rustikt nybakat bröd som hade passat så bra till rätten. Kan ni inte fixa det till nästa gång vi kommer tillbaka?

Pris: 77 kronor

3 kommentarer:

Larsson sa...

Läsvärd blogg! Mycket! Men skriv adresser!

Anonym sa...

Adresser finns i första inlägget om företaget, klicka på etiketten så ser du.

Lunch i Malmö sa...

Vi ska bli bättre på det!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv