tisdag, juni 30, 2009

Pegga Upp: Oxbringa med pepparrotssås


Betyg: 9 av 12 bunkerslag

Pegga upp, svinga och käka husman. I dessa tider är golfarna i sitt esse. De har fint väder, keps och en kofta knuten kring halsen. Dessutom har de restaurangen på Malmö golfklubb att landa på mellan rundorna.

Pegga Upp är inge vidare på sallader och á la carten är på tok för dyr, men de kan sin husman minsann. Dock finns det alltid bara ett alternativ och vegetariskt och golf verkar inte höra ihop.

Oxbringan smakade riktigt bra idag och salladen och brödet man får till var alla tiders det också.

Stoppa in en polett och dra iväg några drivrar efter lunch så kanske ni förbränner gräddsåsen.

Pris: 79 kronor

2 kommentarer:

Anonym sa...

instämmer i att a la carten är på tok för dyr....maten annars helt godkänd.......men - ta ett besök i restaurangens kiosk och pröva deras förtvivlat urusla korvar - i särklass skånes sämsta golfkiosk !!!!sista gången vi tog en smal där var brödet längre en korven !!!!Detta hade kunnat överses med om kvalitén på korven kompenserat.....NOT !!!Korvarna är av absolut lägsta kvalité och man anar en viss girighet vid valet av dessa lågvattenmärken.... synd....

Lunch i Malmö sa...

Jag tror vi undviker korvarna då. Tack för varningen!
//Food Five

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv