tisdag, november 24, 2009

Bullen: Friterad kummelfilé med skagensås och citron


Betyg: 11 av 12 kärleksfulla kockar

Då vi frågade hur de fick potatisen så goda så fick vi bara som svar: Jo, kockarna kokar dem med kärlek och så kollar de förstås dem ofta så att de inte blir överkokta. Vi fick sedermera en antydning att de väljer även sina råvaror kärleksfullt och det märks. Med risk för att tjata ihjäl er om dessa kokta potatisar så fortsätter de koka dem bäst i Malmö. Så är det med det, kokta potatisar äter man alltså helst på Bullen. Fisken var även den omsorgsfullt friterad och såsen varsam mot själen. Ni som inte har ätit lunch på Bullen, gör det gärna på en tisdag. De kan sina grejer här. Enkla, rena men framför allt goda smaker. Vi ses där, ser ni fem fnittriga killar som pratar potatis så är det vi.

Pris: 77 kr, rikskuponger.

2 kommentarer:

Sara sa...

Min dotter går hos tandläkaren vid Bullens, så jag får testa luncha där en dag!

Anonym sa...

haha.. brukar du aldrig ha vägarna förbu city annars Sara?? :)

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv