torsdag, augusti 26, 2010

Plockepinn: Långtidsbakad fläsksida med, pepparrot, rotmos och dillbuljong


























10 av 12 dillen på dillidillar

Plockepinn är stabila i toppen. De kör vidare på ett riktigt bra koncept med en veg, en fisk och en kötträtt varje dag. Till det kommer bra bröd och sallad med frukt som man kan ta efteråt. Dagens långtidbakade fläsksida var som vi nuförtiden väntar oss perfekt tillagad. Enda plumpen i protokollet var att dillbuljongen inte behövde kompletteras med dill på toppen. Rotmoset och pepparroten dillades bort. Med de differentierade priserna som har införts så känns det som varje gång vi är på besök så ökar det med nån krona.  Ändå en riktigt god rätt väl värd en tia.

Pris: 88 riksdaler eller rikskuponger.

Plockepinn
Bergsgatan 29

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger